Niektoré aspekty formovania kapitálového trhu v Slovenskej republike - Zbruž, Vladislav
Emitenti, investori a finanční sprostredkovatelia - účastníci kapitálového trhu. Liberálno-trhový a technokraticko-etatický prúd diskusií o podobe kapitálového trhu. Účastiny. Význam IPF a investičných spoločností. Burzy. Primárny a sekundárny trh cenných papierov. Aplikácia výpočtovej techniky. Postavenie RM-Systém Slovakia.