Stanovisko burzovej komory Burzy cenných papierov v Bratislave k súčasnému stavu a východiskám formovania kapitálového trhu Slovenskej republiky
Vývoj, poslanie a obchodná činnosť Burzy cenných papierov v Bratislave. Súčasné problémy kapitálového trhu SR. Východiská koncepcie formovania kapitálového trhu Slovenska.