Poľnohospodári sa boja zmeniek
Zmenky na úrodu - nový spôsob platby medzi poľnohospodárom, nákupnou organizáciou a spracovateľským závodom. Splatnosť ostáva na poľnohospodárskom podniku. Negatívny konkrétny príklad. Nedôvera zo strany podnikov tejto forme platby.