Hospodársky vývoj Slovenska v prvom polroku 1993
Politický prehľad. Krátkodobý ekonomický vývoj. Reformný (transformačný) proces. Majetkové práva. Cenová reforma. Liberalizácia zahraničného obchodu.Reforma daňového systému.