Konjunkturní situace hospodářství vyspělých zemí a její výhled
Situácia v hlavných krajinách: USA, Japonsko, SRN, V. Británia, Francúzsko, Taliansko. Vývoj konjunktúry a cien vybraných surovín na svetových trhoch. Vývoj konjunktúry v priemysle so zameraním na spracovateľské odvetvia na trhoch.