Konjunkturní situace Indického subkontinentu
Všeobecná konjunktúra a hospodárska charakteristika Indie, Pakistanu a Bangladeša. Energetické suroviny, energetika a metalurgia. Spracovateľský priemysel. Obchodné styky bývalej ČSFR a ČR s Indiou, Pakistanom a Bangladešom.