Latinská Amerika a Karibská oblast
Prehľad o ekonomickej situácii v regióne Latinskej Ameriky a Karibskej oblasti za rok 1992, ktorý vypracovala Hospodárska komisia (ECLAC). Hospodárska aktivita v Latinskej Amerike a Karibskej oblasti, zahraničná zadlženosť, zahraničný obchod.