Dve stratégie na prekonanie ťažkostí - Bula, B.
Švédsko hľadá cestu z recesie. Optimálne riešenie z konfrontácie dvoch koncepcií - vládnej a opozičnej. Krízové balíky, ktoré švédska vláda prijala s cieľom stabilizovať štátny rozpočet a čeliť dôsledkom ekonomickej krízy.