Ekonomické nástroje ochrany životního prostředí - Farský, Miroslav
Aplikácia ekonomických nástrojov zo strany štátu, regiónov a obcí v systéme ochrany a tvorby životného prostredia. Zvýhodnenie a oslobodenie od dane. Spoplatňovanie emisií škodlivín. Ekologické náklady. Vydávanie emisných povolení.