Som za opravdivý obraz o stave slovenskej ekonomiky - Košnár, Jozef
Rozhovor s prof. J. Košnárom, podpredsedom Národohospodárskeho a rozpočtového výboru NR SR. Kritické zhodnotenie medzinárodného seminára na tému Konkretizácia ďalšieho postupu procesu privatizácie v SR (závery uverejnené v HN č. 186-190). Možnosti oživenia súčasného nedobrého stavu slovenskej ekonomiky. Príprava štátneho rozpočtu SR.