Od stabilizace k růstu - Vintrová, Růžena
Pôsobenie antiinflačných opatrení v období stabilizácie ekonomiky v bývalej ČSFR. Analýza tendencií vývoja makroekonomických ukazovateľov a predvídanie možných dôsledkov ich pôsobenia. Hodnotenie ekonomickej transformácie v ČR. Dôsledky stabilizačnej politiky. Príčiny hospodárskeho poklesu a tendencie vývoja dopytu. Prechod od stabilizácie k rastu v ČR.m