Harmonogram postupu při dražbě zemědělského majetku - Fišer, Z.
Ustanovenie výboru pre vysporiadanie pohľadávok dlžníka. Vyhlásenie a príprava dražby - harmonogram termínov. Realizácia výsledkov dražby - harmonogram termínov.