Konkretizácia ďalšieho postupu procesu privatizácie v Slovenskej republike. 1
Konkretizácia ďalšieho postupu procesu privatizácie v SR, ktorú prerokovala vláda SR 14. 9. 1993. Analýza súčasného stavu a problémov privatizácie v SR. Základné črty ďalšieho postupu privatizácie. Oceňovanie v procese privatizácie.