Konkretizácia ďalšieho postupu procesu privatizácie v Slovenskej republike. 2
Zásady ďalšieho postupu procesu privatizácie v SR. Postup pri výbere spôsobu privatizácie podnikov s väčším rozsahom majetku. Kupónová privatizácia a zásady na jej uplatňovanie v druhej vlne privatizácie. Účasť zamestnancov privatizovaných podnikov na privatizácii.