Konkretizácia ďalšieho postupu procesu privatizácie v Slovenskej republike. 4
Postavenie priameno predaja vopred určenému vlastníkovi, ako metódy privatizácie v ďalšom postupe procesu privatizácie. Trvalá účasť FNM SR na privatizovaných podnikoch na účely presadzovania strategických zámerov štátu a režimu správy tejto účasti. Orientácia zahraničného kapitálu v procese privatizácie.