Aktivity PHARE v krajinách strednej a východnej Európy a v rezorte pôdohospodárstva SR - Kárpáti, I.
Stručná charakteristika fondu PHARE. Samostatnou časťou programu PHARE je program všeobecnej technickej pomoci "GTAF", v ktorom okrem iných odvetví je zahrnuté aj poľnohospodárstvo a diaľkový prieskum Zeme (DPZ). Charakteristika niektorých projektov PHARE.