Koncepcia a zásady agrárnej politiky
Krátený text Koncepcie a zásad agrárnej politiky spracovanej na základe analýzy doterajšieho vývoja poľnohospodárstva na Slovensku, hodnotenia dvojročných skúseností uplatňovania ekonomickej reformy a prehodnotenia doterajšej agrárnej politiky. Koncepcia schválená na 20. schôdzi NR SR (1993).