Návrh zásad výživovej a potravinovej politiky
Potreba vypracovania Koncepcie výživovej a potravinovej politiky v súlade s Národným programom podpory zdravia. Návrh zásad výživovej a potravinovej politiky. Charakteristika zásady 1-5.