Pozitívne ovplyvniť výživu obyvateľstva - Slávik, J.
Spôsob výživy obyvateľstva a vysoká spotreba potravín na Slovensku pred r.1990. Negatívne dôsledky takéhoto vývoja z hľadiska zdravotného, sociálneho a ekonomického. Zmena v spôsobe výživy obyvateľstva po roku 1990. Koncepcia výživovej a potravinovej politiky v súlade s Národným programom podpory zdravia.