Program Komise ES na rok 1993 a 1994 a Legislativní program na rok 1993 - Hadová, J.
Program Komisie ES na rok 1993 a 1994. Realizácia reformy v poľnohospodárstve a rybárstve. Legislatívny program Komisie na rok 1993. Vlastný program má 5 okruhov. Očakávané legislatívne zmeny. Konsolidácia súčasnej legislatívy.