Vývoj spotřeby potravin, výživy obyvatelstva a podíl výdajů za potravinářské zboží - Štiková, O.
Spotreba potravín do a po roku 1989. Ekonomické zmeny priniesli i zmenu v dlhodobých trendoch spotreby potravín. Zmena vo výžive obyvateľstva a spotrebe potravín. Výdavky na potravinársky tovar. Spotrebiteľské ceny.