Investice do rozvoje dopravy - Cibulka, J.
Dopravná infraštruktúra ČR. Medzinárodné porovnanie dopravnej infraštruktúry ČR s krajinami ES. Výhľad do r.2000. Štruktúra budúcich investícií. Podiel železničnej dopravy a prepojenie do systému rýchlych železníc Európy.