Cestovný ruch - obzretie sa za sezónou - Weiss, Pavol
Zhodnotenie turistickej sezóny na Slovensku v r.1993. Vplyv recesie európskych krajín na cestovný ruch. Pôsobenie ekonomických vplyvov, najmä dane z pridanej hodnoty, dôsledky devalvácie slovenskej koruny a rast cien. Podnikateľské aktivity v cestovnom ruchu.