Nové podoby dopytu v cestovnom ruchu Prevládajúce tendencie, ktoré ovplyvňujú záujem o turistiku - Baláž, Vladimír
Nové trendy vývoja dopytu v cestovnom ruchu. Záujmové skupiny, smerovanie jednotlivých dovolenkových ciest. Domáci cestovný ruch na Slovensku. Propagácia cestovného ruchu Slovenska v zahraničí.