Poznačte si: slovenský ČEDOK sa volá SATUR Nahradí stratu z "rozvodu" záujem zákazníkov? - Pumová, A.
Značka a obchodné meno cestovnej kancelárie š.p. SATUR na Slovensku, ktorá vznikla po rozdelení cestovnej kancelárie ČEDOK. Orientácie a služby novej cestovnej kancelárie SATUR.