Čínský trojúhelník
Hospodársky rast a tvorba hrubého domáceho produktu v krajinách východnej Ázie - Číne, Hongkongu a Tchaj-wane. Rozvoj bankového a finančného sektoraa rozvoj kapitálových trhov jednotlivých krajinách.