Konkurencia - partner i protivník. 1 - Huščavová, Anna
Požiadavky pre úspech firmy na trhu. Zber informácií o konkurencii a príslušné bežne používané metódy. Konkurenčné vzťahy medzi jednotlivými aktérmi konkurenčného boja. Rivalita medzi súčasnými konkurentmi. Potenciálni konkurenti. Úloha a vplyv substitučných výrobkov, zákazníkov a dodávateľov v rámci konkurenčného prostredia.