Ochrana a stabilizácia trhu potravín - Pocci, J.
Ochrana domáceho agropotravinárskeho trhu. Nástroje na ochranu trhu. Medzinárodná spolupráca Slovenska. Zahraničný obchod s poľnohospodárskymi a potravinárskymi výrobkami. Konkurencia.