Kovy, ktoré hýbu trhmi
V tabuľke spracované nasledovné údaje o neželezných, vzácnych a strategických kovoch: objem svetovej produkcie 1990, hlavní svetoví producenti, objem svetových rezerv, ložiská, výroba, spotreba, dôležité trhy s budúcimi kontraktmi (burzy kovov).