Evropská společenství: Nové výhody pro české zboží - Schmied, O.
Parafovanie nových samostatných Európskych dohôd pre ČR a SR v Bruseli 23. júna 1993. Zlepšenie prístupu tovaru na trhy ES. Vývoz priemyselných výrobkov, textilných výrobkov, oceliarskych a poľnohospodársko-potravinárskych výrobkov.