Nekonečné Uruguajské kolo GATT - Sklenka, Miloš
Krátko z histórie. Sedem rokov liberalizačných rokovaní. Mnohostranné liberalizačné rokovanie (kolo) v rámci GATT. Uruguajské kolo. Poľnohospodárstvo brzdou rokovaní. ČR a GATT.