<The> case for debt-forgiveness for Latin America and the Caribean countries - Garg, R.C
Prevod zahraničných prostriedkov do krajín latinskej Ameriky a Karibskej oblasti v 80. rokoch a jeho negatívne dôsledky. Odpustenie dlhu by malo pozitívny dopad aj na veriteľské krajiny a inštitúcie. Prehľad zadlženosti jednotlivých krajín. Analýza prevodu prostriedkov a ich použitia vládami. Rozbor nákladov na odpustenie dlhov a jeho prínosov.