<The> world economy still at risk - Grosser, G.
Po rozmachu svetovej ekonomiky 80. rokov pokles, ktorý trvá dlhšie ako sa očakávalo. V USA známky oživenia, ale vývoj hospodárstva Japonska a západnej Európy ešte utlmený. Hodnotenie výhľadov zlepšenia v r. 1993. Nedostatočné stimuly hospodárskej politiky USA. Politika úrokových sadzieb v západnej Európe. Obmedzujúce faktory vo vývoji fiškálnej politiky. Vývoj k stabilite v r. 1993 nebude jednoznačne pozotívny.