Pomoc USA Slovenskej republike Zo správy Americkej agentúry pre medzinárodný rozvoj (USAID)
Činnosť, údaje a odhadované sumy poskytované v rámci pomoci USA pre privatizáciu, makroekonomickú politiku, rozvoj finančného a obchodného sektora, export, podporu investícií a reštrukturalizáciu priemyslu na Slovensku Agentúrou pre medzinárodný rozvoj - AID a ňou poverenými americkými inštitúciami.