K pojmu, definícii a úlohe medzinárodného práva v súčasnej etape - Azud, Ján
Nové prístupy k výkladu pojmu, definície a úlohy medzinárodného práva. Medzinárodné organizácie a subjekty medzinárodného práva. Konvencie v medzinárodnom práve.