Americké skúsenosti s uplatňovaním bankrotov a konkurzov v poľnohospodárstve - Ižáková, Viera
Jún 1993 Bratislava - odborný seminár o skúsenostiach s bankrotom v americkom poľnohospodárstve - odborníci zo State University v štáte Iowa. Bankrot a jeho význam pre americké poľnohospodárstvo. Zásady bankrotu. Možné problémy s bankrotom v slovenskom poľnohospodárstve.