Plošná intervence k zabránění řetězové reakce bankrotů - Čakon, R.
Systémový prístup k obmedzeniu bankrotov. Administratívna a trhová alternatíva na zabránenie bankrotov. Činnosť factoringových firiem v procese bankrotov. Odhad multiplikačného faktora. Spôsob prístupu ku kapitálu. Výber faktoringových spoločností.