Súčasné problémy s obchodným menom a ochranou proti zásahu do práva na obchodné meno - Vyparina, S.
Obchodné meno pri zmenách organizačno-právnych noriem štátnych podnikov a pri vzniku nových obchodných spoločností, družstiev a iných právnických osôb. Ochrana proti zásahu do práva na obchodné meno.