Zákon o konkurzu a vyrovnání v hospodářské praxi - Kalný, S.
Zákon č. 328/1991 Sb. o konkurze a vyrovnaní vstúpil do platnosti 22. 4. 1993 v ČR. Štyri nástroje pre riešenie situácie podnikov ohrozených bankrotom. Vzájomné zápočty pohľadávok a záväzkov medzi SR a ČR. Kapitalizácia úverov a pohľadávok. Odkúpenie pohľadávok a odpis pohľadávok do nákladov.