Druh práce treba dohodnúť, pracovnú náplň možno určiť Právo, zamestnanec, zamestnávateľ - Jouza, L.
Riešenie problému zmeny, resp. doplnenia pracovnej náplne súkromným podnikateľom v súlade so Zákonníkom práce.