Pole pôsobnosti stále otvorené - Vysekalová, Jitka
Postoje českej a slovenskej verejnosti k ochrane spotrebiteľa. Informovanosť opýtaných o existencii zákona na ochranu spotrebiteľa. Názor opýtaných na súčasnú úroveň ochrany spotrebiteľa.