Exportní, garanční a pojišťovací společnost, a.s. - Böhm, Arnošt
Služby Exportnej a garančnej a poisťovacej spoločnosti (EGAP) vo forme štátnej podpory vývozcom Českej republiky. Druhy poistení. Poistenie proti krátkodobým komerčným rizikám. Poistenie proti teritoriálnym a politickým rizikám. Poistenie úverového rizika, poistenie výrobného rizika. Výsledky činnosti EGAP za prvý rok svojej existencie.