Kombinované poistenia sú lacnejšie ako riziká šité na mieru Aj pri poistení je vhodné rešpektovať ekonomické pravidlá - Chovan, Pavel
Riadenie rizika (risk management) v podnikateľskej činnosti a poistenie. Ako kryť riziko. Nevýhoda pod- i nadpoistenia. Inflácia a poistné. Dobrovoľné a povinné poistenie. Výhoda kombinácií. Dĺžka poistenia. Základné a odporúčané poistenia pre podnikateľov.