Poistenie ako nepriama, ale účinná podpora exportu - Žitňanský, Eduard
Možnosť exportérov poistiť sa a zabezpečiť proti komerčným a politickým rizikám v špecializovanej poisťovni, ktorej zakladateľom a jediným akcionárom je MF SR, ktorou je Spoločnosť pre poistenie exportných úverov, a.s.