Pojištění v zahraničním obchodě: Jak předcházet škodám - Danda, Pavel
Predchádzanie škodám, ktoré môžu vzniknúť v priebehu obchodných operácií. Rôzny charakter zábrany škôd pri rôznych druhoch rizík v zahraničnom obchode. Zábrana škôd v preprave v medzinárodnom styku, v cestnej, železničnej, lodnej a leteckej preprave. Dodržiavanie predpisov a noriem v obalovej technike. Poistenie zodpovednosti za výrobok.