Aktuální problémy studia na vysokých školách technických - Měřička, J.
Počty študentov na vysokých školách technických. Zvyšovanie záujmu o štúdium na vysokých školách technických. Kvalita vysokoškolského technického štúdia. Samostatná práca študentov a jej riadenie.