Několik úvah o výuce techniky z hlediska sjednocujíci se Evropy - Melezinek, A.
Aktuálne problémy výučby techniky v európskom rámci. Inžinierske učebné osnovy na prechode k trhovému hospodárstvu. Kvalifikačný profil technika - učiteľa v Rakúsku, Švajčiarsku a SRN. Rámcový model EUR ING-PAED.