Základné aspekty a trendy inžinierskeho vzdelávania - Driensky, D.
Historické východiská a súčasný stav. Cieľ, obsah a organizačné formy inžinierskeho technického vzdelávania. Flexibilita, permeabilita, mobilita a učebné metódy. Perspektívne trendy. Východiská a požiadavky modernizácie.