Niekoľko aspektov práva na informácie o životnom prostredí - Žilinčík, P.
Stav právnej úpravy prístupu k informáciám o životnom prostredí v Slovenskej republike. Smernice a právne predpisy zabezpečujúce povinnosť o voľnom prístupe k informáciám o životnom prostredí.