Automobilový průmysl - motor změn - Neirynck, J.
Automobilový priemysel ako komplexnosť faktorov, ktoré pôsobia pri rozhodovaní o investíciách, o presunoch výroby a o prepúšťaní pracovníkov. Politické prevraty. Americký kontinent, Európa a Ázia. Stratégia výrobcov áut. Rozsah a kvalita zamestnanosti vo výrobe áut. Sociálne dôsledky.